Novice

Opel in OnStar: naslednja stopnja povezanosti vozila

04.03.2014

Geneva/Rüsselsheim. Opel bo pripeljal v Evropo OnStar, vodilno znamko varnega povezovanja, mobilnih storitev z dodano vrednostjo in sodobnih informacijskih tehnologij ...

Novi Opel ADAM S: Žepna raketa pripravljena za vzlet

03.03.2014

Trenden, kar se da individualno opremljen in zapeljivo športen ADAM S razkriva novo, zmogljivostno vročo možnost z vrha ponudbe super kul avtomobilske družine. Z motorjem 1.4 Turbo ECOTEC največje moči 110 kW/150 KM, športnim podvozjem, zavornim sistemom OPC in prepoznavno izvedbo Red 'n Roll je ADAM S že na pogled močan, iskriv in ostro odziven.

Brezkompromisna športnost: nova Opel Astra OPC EXTREME

26.02.2014

Opel Astra OPC EXTREME, ki bo čez šest dni doživela svetovno premiero na avtomobilskem salonu v Ženevi, je resnično čistokrvna dirkačica. Razvili so jo na najbolj zahtevni progi na svetu, na Nürburgring Nordschleife, poganja jo dvolitrski motor s turbinskim polnilnikom največje moči več kot 300 KM in oplemenitena je s ključnimi visokotehnološkimi komponentami Opel Astre OPC Cup.

ADAM ROCKS bo zažigal: Opel prenesel trdoživega ADAMA v resničnost

19.02.2014

Kul in neizprosen, čokat in trenden: ADAM ROCKS združuje užitek vožnje z zloženo streho in zabavo s pustolovsko naravnanim mini crossoverjem. Družino ADAM bo dopolnil ob svetovni premieri prihodnji mesec na avtomobilskem salonu v Ženevi (od 6. do 16. marca).

Opel ADAM v Ženevi premierno z novim trivaljnikom

17.02.2014

Leto dni po prihodu na trg postaja ADAM še boljši. Uveljavil se je kot avtomobil najštevilčnejših možnosti individualizacije ter kot najbolje povezan in omrežen majhen avtomobil na trgu. Urbano moden Oplov prvak individualizacije ostaja avtomobil, ki vzpostavlja nove trende.

Premiera v Ženevi: Opel Astra 1.6 CDTI s porabo le 3,7 l/100 km

05.02.2014

Po Zafiri Tourer, v katero so povsem nov tihi dizel vgradili najprej, je sedaj ta zmogljiv in izjemno čist motor našel mesto tudi v osrednjem delu Oplove ponudbe. Motor 1.6 CDTI z največjo močjo 100 kW/136 KM in največjim navorom 320 Nm je namreč na voljo tudi v količinsko pomembnih Astri limuzini, Astri kombilimuzini in Astri Sports Tourer.

Študija super športnika za avtosalon v Ženevi: Opel Astra OPC EXTREME

30.01.2014

Opel bo na 84. Avtomobilskem salonu v Ženevi, ki se bo odvijal od 6. do 16. marca, predstavil super športni avtomobil. Študijski avtomobil bo nadaljeval tradicijo Astre OPC X-treme Concept predstavljene leta 2002.

We are looking forward seeing you at the Opel Press Conference
 Floor Plan

OPEL-BLOG

Facebook

--Loading--

Twitter

--Loading--

YouTube

--Loading--

Flickr

--Loading--