Hírek

Opel és OnStar: a kapcsolódás következő lépcsője

04.03.2014

Geneva/Rüsselsheim. Az Opel behozza Európába a kapcsolódási, biztonsági és vagyonvédelmi megoldásokban, az értékhozzáadó mobilitási szolgáltatásokban és a fejlett információs technikában vezető OnStar márkát ...

Új Opel ADAM S: Sportosan és rajtra készen

03.03.2014

Trendi, testre szabható – és sportos. A hamarosan gyártásba kerülő ADAM S megmutatja, hogy néz ki az ADAM-család új, sportos változtata, amely a jövőben képezi majd az összetéveszthetetlen modellcsalád teljesítménycsúcsát.

Új Opel OPC Astra EXTREME: abszolút sportos

26.02.2014

Tényleg extrém a Genfi Autószalonon világpremierjét ünneplő új Opel OPC Astra EXTREME: a világ legnehezebb versenypályáján – a Nürburgring-Nordschleifén – fejlesztették, kétliteres turbómotor több mint 300 lóerejével tüzeltek fel, és elláttak a versenyváltozat, az OPC Cup valamennyi lényeges szerkezeti elemével.

Genfben mutatkozik be az új, vagány ADAM ROCKS

19.02.2014

Egyszerre vagány és karizmatikus, dögös és elbűvölő: az Opel ADAM ROCKS ügyesen ötvözi a mini-crossover kalandos természetét a nyitott autózás élvezetével.

Premier Genfben: csak 3,7 litert fogyaszt az Opel Astra 1.6 CDTI

05.02.2014

A Zafira Tourerben debütált, most pedig az Opel modellpalettájának szívében gondoskodik erőteljes, de mindenekelőtt tiszta hajtásról az új 1.6 CDTI „suttogó dízel”..

Sportautó tanulmány érkezik Genfbe: Opel Astra OPC EXTREME

29.01.2014

Vérbeli sportkocsit mutat be az Opel a 84. Genfi Autószalonon (2014. március 6-16.)

We are looking forward seeing you at the Opel Press Conference
 Floor Plan

OPEL-BLOG

Facebook

--Loading--

Twitter

--Loading--

YouTube

--Loading--

Flickr

--Loading--